Skab opmærksomhed med en explainer video

Får du dit budskab igennem?

Har du et kompleks produkt, koncept eller en proces, som kan være svær at forstå?

Så skulle du måske overveje en simpel animationsfilm også kaldet explainer video, som kombineret med lidt musik og en forklarende speak kan være med til at gøre det hele lidt mere spændende og appetitligt overfor dine brugere.

Sig det med en grafisk film

Et foto eller en illustration siger mere end 1000 ord lyder ordsproget, Og hvis man så samtidig sætter liv i illustrationen og skaber en grafisk film via animation bliver det blot endnu mere forståeligt. 

Du kan både bruge animeret grafiske elementer eller blot fotos som zoomes eller bevæges som i et slideshow for at opnå den rette effekt.

Explainer videos Show Off

Det siger kunderne...

Kim evner at designe og tænke løsninger, der både ser godt ud, fungerer teknisk og er til at betale.

Jeg har kun godt at sige om og Kim og hans lille firma. Det er som jeg indleder med: Godt kreativt håndværk – design såvel som teknik – i et tillidsfuldt samarbejde.

Helt uden bøvl.

olejacobsen
Ole Jakobsen  
marketingschef - BOXIT

”Samarbejdet med Showoff Media har været præget af professionalisme, hurtig levering og vigtigst af alt kreativitet. 

Showoff Media fanger opgaven og ambitionerne lynhurtigt og leverer – også i de akutte situationer. Hos Showoff Media fandt jeg den ekstra dimension, som løfter vores marketing materiale.”

ChristinaBruus
Christina Bruus Jensen
Marketingschef - ICM

En lille explainer video, som forklarer hvad en explainer video er

Hvad koster en explainer video/animationsfilm?

Jeg får ofte spørgsmålet - hvad koster en animationsfilm? og det er selvfølgelig et naturligt spørgsmål, når man går med disse overvejelser. Det er dog altid svært at give en fast pris på en grafisk film, før jeg kender projektet lidt bedre. Prisen afhænger bl.a. af:

  • Længde - Prisen afhænger naturligvis meget af længden på den grafiske video, for jo længere, jo mere arbejde og animation ligger der typisk i filmen.
  • Illustration - skal jeg ind og lave konkrete illustrationer først, eller findes disse allerede, og hvor komplekse skal de være?
  • Fotos - skal der bruges fotos, og i så fald findes disse allerede eller skal de findes/indkøbes eller måske ligefrem produceres.
  • Storyboard - Det første der bør laves i forbindelse med en animationsfilm er et storyboard, så alle parter er enige omkring indholdet og forløbet. Kunden kan evt. selv lavet dette, men jeg byder også gerne ind her.
  • Speak - Det er altid en god ide at understøtte animationen med en professionel speaker. Afhængig af længden samt hvor explainer videoen skal eksponeres koster en dygtig speaker typisk kr. 2 - 3.000,- for speak på op til 600 ord.
  • Musik - Skal der bruges underlægningsmusik i din grafiske film, hvilket helt klart er en god ide, da dette kan bidrage til den rette stemning. I så fald skal denne findes og købes eller ligefrem produceres.

Ønsker du at læse mere om, hvilke parametre, der betyder noget for prisen og hvad du selv kan gøre for at optimere projektet - så tjek dette blog-indlæg ud omkring explainer video.

Udvalgte kunder jeg har lavet grafiske explainer videos for

Storyboard til explainer video

storyboard skabelon explainer video

Storyboardet er det vigtigste, hvis du vil lave en rigtig god explainer video. Du kan have nok så meget lækker grafik, men hvis din fortælling ikke er i orden, kan det være lige meget. Udover handlingen i din explainer video giver et storyboard et overblik over de forskellige scener i din video, hvad der skal ske, hvad skal der siges og hvilke grafiske elementer kræver det.

Jeg hjælper naturligvis gerne med dette, men jo mere forarbejde I selv har gjort, jo nemmere (billigere) bliver det for mig. Jeg har derfor lavet en simpel skabelon til et storyboard, som kan downloades her, så det er bare at komme igang ;-)

Download gratis skabelon til Storyboard som Wordfil

Få et GRATIS oplæg på en explainer video?

Har du et spændende produkt eller koncept, som kunne trænge til en visuel præsentation til brug på de digitale platforme, så send mig en mail og lad mig komme med et uforpligtende bud på en løsning.

Tak for din henvendelse, jeg vender tilbage ASAP
Oops! Noget gik galt med formularen