Forklaring af industri-maskine

Kunde:
Kallesoe Machinery

Kallesøe Machinery er globalt kendt for deres store industrimaskiner til brug ved produktion af limtræ, som bliver mere og mere brugt i forskellige byggerier. De havde brug for en grafisk video som simpelt kunne fortælle om deres maskine, hvordan den virkede og hvilke fordele den gav kunden fremfor andre tilsvarende maskiner.

Showoff Media hjalp først med at få storyboardet på plads, hvilket var ret kompliceret da Kallesøe havde rigtig mange ting de gerne ville fortælle..... Men det lykkedes at få det klippet ned til det mest væsentlige og samtidig få givet filmen et logisk og naturligt flow. Da storyboardet først var på plads stod jeg for de forskellige illustrationer (bl.a. optegning af deres kompliceret maskine, som også skulle simplificeres med en simplere streg) Herefter stod jeg for hele animationen samt klip af speak og musik som blev lagt på til sidst.

Explainer videoen bruges både online, på web og sociale medier, men har også haft stor succes ved brug på messer og salgsmøder med potentielle kunder.

Limtræ kan bruges mange steder i byggeriet og vi brugte animation til at fremhæve hvor.
For at bløde det meget tekniske produkt lidt op, udviklede jeg en lille animeret maskot, som fulgte med gennem hele filmen

For rigtigt at kunne vise hvordan processen fungerede inde i maskinen lavede jeg et zoom