Infomercials til offentlige trafikselskaber

Grafiske informercials siger mere end 1000 ord

Mange offentlige virksomheder har ofte mange informationer og budskaber, som skal ud til borgerne på en god og let forståelig måde.

Flere af de offentlige offentlige institutioner og trafikselskaber i Danmark, bl.a. NT, Fynbus og Sydtrafik har indset, at endnu en tekst-tung brochure ikke nødvendigvis er den rigtige måde at forklare brugerne omkring nye tiltag, nye regler eller andre områder, som vedrøre borgerer, der jævnligt benytter offentlige transportmidler.

I samarbejde med de offentlige institutioner samt forskellige trafikselskaber har jeg været med til at producere flere af disse explainer videoer (også kaldet infomercials). Jeg varetager typisk hele produktionen bestående af illustrationer, animation, speak samt eksport til de ønskede video-formater. I stedet er flere af

institutionerne nu begyndt at anvende små animerede film, som på en let og forståelige måde fortæller budskaberne. Filmene bruges bl.a. på de sociale medier, men også på infoskærme i busserne samt venteværelse på flere bus-stationer.

Infomercials video - Show Off

Udvalgte offentlige transport-virksomheder jeg har lavet projekter for

Få et GRATIS oplæg på en explainer video?

Har du et spændende produkt eller koncept, som kunne trænge til en visuel præsentation til brug på de digitale platforme, så send mig en mail og lad mig komme med et uforpligtende bud på en løsning.

Tak for din henvendelse, jeg vender tilbage ASAP
Oops! Noget gik galt med formularen