webdesign og struktur i alle former

Design og animation af LED bandereklamer

Bander i Sportshaller og på stadions

I dag har alle større sportshaller, ishockeyarenaer eller fodboldstadions med hold i den bedste række digitale LED bander hele vejen rundt, eller i alt fald på siden vendt mod TV. Der vil typisk også være storskærme bag mål eller hængende fra hallens loft, hvor det også er muligt at at blive eksponeret

Det er bevist at eksponeringen via bander i bevægelse øger opmærksomheden væsentligt hos seerne. Det giver samtidig også mulighed for at afvikle sine annoncer på hele langsiden på en gang, hvilket får budskabet til at stå rigtig stærkt.

Lokal eller national eksponering?

Om I er en lokal virksomhed, som har brug for en LED reklame hos det lokale håndboldhold eller I er en stor kendt virksomhed, som skal vises på banderne i parken under en landsholdskamp, så kan jeg hjælpe Jer.

Jeg kan hjælpe Jer hele vejen fra både ide-udviklingen, animation og produktionen af banneret til eksport af de rette formater til de rette medier, så I sikrer jer at både budskab og eksponering bliver helt rigtigt.

LED bander Show Off

Animeret LED-bandereklamer til sportsevents

Alle LED-bander er naturligvis lavet som animeret bannere, altså med bevægelse. De fylder dog desværre meget online, derfor viser nogle af dem blot som stillbilleder, men har I behov for at se flere eksempler med bevægelse så sig endelig til.

LED bandeLED bandeAnimeret LED bandeLED animation

En animeret Led-reklame kan også vises på denne måde

Hvad koster produktion af en LED-bande animation?

Jeg får ofte spørgsmålet - hvad koster en animeret LED bande? og det er selvfølgelig et naturligt spørgsmål, når man går med disse overvejelser. Det er dog altid svært at give en fast pris på en grafisk animeret LED-bande, før jeg kender projektet og omfanget lidt bedre. Prisen afhænger bl.a. af:

  • Længde - Prisen afhænger først og fremmeste af længden på den LED bande animationen, for jo længere (sekunder), jo mere arbejde og animation ligger der typisk i opgaven. For at holde prisen nede kan man evt. lade animationen loope nogle gange i stedet for at lave en lang animation.
  • Illustration - skal jeg ind og tegne konkrete illustrationer først, eller findes disse allerede, og hvor komplekse skal de være?
  • Fotos - skal der bruges fotos, og i så fald findes disse allerede eller skal de findes/indkøbes eller måske ligefrem produceres.
  • Ide- Det første der bør laves i forbindelse med en animeret LED bande er et lille storyboard, så alle parter er enige omkring indholdet og forløbet. Kunden kan evt. selv komme med ideen, men jeg byder også gerne ind her.
  • Animation - Hvor lækker skal animationen være? Skal det blot være nogle tekst-budskaber som bliver smidt på løbende eller er det mere komplekse animationer med lidt liv og leg.

Så en animeret LED bandereklame kan fåes i alle prisklasser afhængig af ovenstående - og jeg har lavet færdige bande-reklamer fra kr. 2.500 - 5.000,-

Brug for en animeret LED bande?

Har du brug for en animeret LED bande til et stadion eller en hal, så send mig gerne en mail og lad mig komme med et uforpligtende bud på en løsning.

Tak for din henvendelse, jeg vender tilbage ASAP
Oops! Noget gik galt med formularen