webdesign og struktur i alle former

Webdesign - det rette indhold i det rette system

Totalløsning eller...

Når det kommer til udvikling af websites, er der mange områder der skal tages stilling til. Jeg kan hjælpe dig med den gode ide, det rene design og den præcise projektstyring samt udvikling af det rigtige content placeret på den bedst tænkelige måde.

Jeg samarbejder samtidig med forskellige programmører og SEO-folk, hvis websitet skal kunne noget helt specielt eller bringes frem på side 1 i Google på de rigtige søgninger

Hvilket system?

Der findes et utal af web-systemer, og ikke to kunder har de samme behov. Jeg har arbejdet med websites, webshops og webdesign siden 1997 og derfor stiftet bekendtskab med rigtig mange forskellige CMS systemer.

Så fortæl mig om dit projekt, dit behov og dine kompetencer, så skal jeg gerne komme med et forslag til, hvilket system som kan passe her til.

Webflow, et simpelt CMS

Dette website samt de senest website jeg har udviklet, er lavet i Webflow, som er det bedste online CMS jeg til dato har arbejdet med. Der er stort set ingen begrænsninger for, hvad der er muligt og samtidig kan kunden få adgang til at ændre indhold direkte på websitet via et simpelt login.

Så er du interesseret i at høre mere om dette system og hvorfor du skal vælge Webflow så kontakt mig endelig.

Webdesign Show Off

Blog og website til
Il Gusto Styling

Web og blog-design til il Gusto Styling opsat i websystemet Webflow. Il Gusto styling tilbyder indretning både hos private og butikker og er opstartet af den tidligere ejer af interiørbutikken Il Gusto, Henriette Børresen.

Hun havde brug for et website som fortalte om hendes kompetencer og arbejdsområder.

Samtidig koblede vi et blog-modul på, hvor hun kan fortælle om alle sine projekter og gode idéer og dele disse på de sociale medier, hvor hun allerede havde en del følgere.

mere om ilgusto styling
webshop responsiv sirup

SIRUP webshop
med dametøj

Design og implementering af ny webshop for SIRUP, som forhandler modetøj til kvinder.

SIRUP har samtidig en fysisk butik, og det var derfor vigtigt at webshoppen spillede sammen med denne, så der kun var et fælles lager. Dette blev klaret med implementering af Flexpos kasse- og scannersystem som blev integreret med webshoppen.

Webshoppen blev udviklet i samarbejde med eventa, som via deres skræddersyet shopsystem kan tilpasse systemet præcis til kundens behov.

besøg webshoppen sirup her

Bjørnebakken lækre leje- og ejerboliger

Design, udvikling og opsætning af website for 87 ejer og lejeboliger på Bjørnebakken i Frederiksværk. Websitet er opsat i Webflow, som giver kunden mulighed for selv at rette direkte på websitet via et simpelt login.

Websitet er naturligvis fuld responsiv og indeholder endvidere en dynamisk boligoversigt med data omkring de enkelte lejemål samt billedgalleri fra området.

besøg websitet bjørnebakken
waiteer website udviklet i webflow

Waiteer - Spring køen over med ny smart App

Waiteer er et nyt koncept, som henvender sig til stadions og lignende, hvor man direkte via en simpel App kan bestille og betale sine øl mm. og efterfølgende få dem bragt direkte til sin plads.

Jeg har stået for både design ikoner, topfoto mm samt opsætning af indhold og forslag til struktur. Websitet er opsat i Webflow inkl. simpelt administrationssystem, som giver kunden mulighed for at rette direkte på siden.

se Waiteer konceptet her

Air by Nature  
unik webshop

Air by Nature var et nyt produkt til at forbedre dit indeklima i din bolig. Kunden ønskede at gøre produktet mere livsstilorienteret og samtidig sælge det online via en simpel konfigurator.

Selve webshoppen er skræddersyet i samarbejde med eventa, som varetog den tekniske del.

Jeg var med helt fra starten af projektet og stod for at designe den overordnede stil og koncept. Der blev i samme omgang udviklet logo, visitkort, lille salgsbrochure, rollups og explainer videos som skulle køre hos de forskellige forhandlere.

besøg webshoppen her

Det siger kunderne...

Vi har brugt Kim 3 gange nu i 3 forskellige virksomheder:

www.letslead.dk
www.airbynature.com
www.waiteer.com

Jeg/vi har været super tilfreds med hans professionelle tilgang til arbejdet, han er hurtig til at fange kerneforretningen og omsætte det til noget visuelt.

Det betyder, at den grafiske stil matcher vores forretningskoncept, hvilket jo er det afgørende i den type samarbejde. Samtidig vil jeg rose ham for at være selvkørende, effektiv (rammer den lige i r…. første gang) og så tager han selv initiativ til forbedringer mv.

Jeg vil derfor klart anbefale Kim som samarbejdspartner og stiller mig gerne til rådighed for uddybning af ovenstående.

Ricky L. Thygesen
CEO, e-MBA - Waiteer, Letslead og AIR by NATURE

Nyt website til Ventherm

Ventherm udvikler bl.a. sprøjtekabiner og ventilationsanlæg til produktionsvirksomheder.

Jeg stode både for design og udvikling af et nyt website til dem i to sprog indeholdende bl.a. både intranet og nyhedsmodul.

Websitet blev opsat i eventa CMS.

besøg ventherm website her
Australian design af  responsiv website

Responsiv website Australian Barbecue

Design og opsætning af nyt website for Australian Barbecue.

Australian Barbecue ønskede et nyt website som de selv kunne vedligeholde via et CMS.

Samtidig skulle det være responsivt, da de kunne se de fik flere og flere besøgende fra mobile enheder. Det var derfor oplagt at vælge en wordpress-løsning for dem.

besøg australian barbecue

Web - meget mere end bare et design

I dag er det at udvikle et godt website så meget mere end blot at lave et pænt webdesign. Det kan derfor også være meget svært at sammenligne priser på udvikling af websites for hvad er inkl.? og hvem varetager de forskellige opgaver?

  • Design- Der bør altid laves et overordnet design som minimum bestående af fonte, farver og menuer, som bør være gennemgående i hele websitet.
  • Illustration og infografik - Kræver websitet nogle forklarende illustrationer bl.a. for at løsne tekstunge sider lidt op? og så fald hvilke og skal de produceres?
  • Fotos - Der er ikke noget bedre end store og lækre fotos på et website. Men sjældent findes disse allerede. Så her skal bruges tid på at finde og behandle disse eller de skal måske ligefrem produceres af en fotograf.
  • Tekst/indhold - Hvem forfatter teksterne til websitet eller findes disse allerede og i så fald bør de sikkert optimeres til brug på web, både i forhold til søgeoptimering, men også i forhold til brugeren - gerne mange små afsnit med fangende overskrifter.
  • Mobilvenlig design - I dag er det ikke nok at et website tager sig godt ud på en computer, der skal samtidig også tages højde for at mange besøgende kommer fra en mobiltlf. Derfor ligger der noget mere arbejde i at designe et website i dag, da det også skal være responsiv (tilpasset mobiltlf.). Så vær sikker på dette er en del af prisen.
  • Intern SEO - Som minimum bør man altid foretage de interne tiltag for at søgeoptimere sit website. Det er f.eks. passende titellinier og metabeskrivelser på alle sider samt H1 og H2 tags på overskrifter og alt-tekster på alle billeder. Endelig er det også en god ide med nogle interne kydslink mellem de forskellige sider.

Brug for et website?

Har du et spændende produkt eller koncept, som du gerne vil have præsenteret online? så send mig gerne en mail og lad mig komme med et uforpligtende bud på en god web-løsning.

Tak for din henvendelse, jeg vender tilbage ASAP
Oops! Noget gik galt med formularen