webdesign og struktur i alle former

Webdesign - det rette indhold i det rette system

Totalløsning eller...

Når det kommer til udvikling af websites, er der mange områder der skal tages stilling til. Jeg kan hjælpe dig med den gode ide, det rene design og den præcise projektstyring samt udvikling af det rigtige content og det bedste system.

Jeg samarbejder samtidig med forskellige programmører og SEO-folk, hvis websitet skal kunne noget helt specielt eller bringes frem på side 1 i Google på de rigtige søgninger.

Hvilket system?

Der findes et utal af web-systemer, og ikke to kunder har de samme behov. Jeg har arbejdet med websites, webshops og webdesign siden 1997 og derfor stiftet bekendtskab med rigtig mange forskellige CMS systemer.

Så fortæl mig om dit projekt, dit behov og dine kompetencer, så skal jeg gerne komme med et forslag til, hvilket system som kan passe her til.

Webflow, et simpelt CMS

Dette website samt de senest website jeg har udviklet, er lavet i Webflow, som er det bedste online CMS jeg til dato har arbejdet med. Der er stort set ingen begrænsninger for, hvad der er muligt og samtidig kan kunden få adgang til at ændre indhold direkte på websitet via et simpelt login.

Så er du interesseret i at høre mere om dette system og hvorfor du skal vælge Webflow så kontakt mig endelig.

Webdesign Show Off

Website til Aalborg arkitekt bureau

Website til Aalborg arkitekt bureau

Endnu en kunde, som var blevet træt af deres Wordpress løsning og at deres billeder altid skulle presses ned i et pre-defineret format ;-)

Jeg varetog nyt design og opsætning i CMS-systemet Webflow med projekter og billeder i fokus da dette var en vigtig prioritet for arkitektfirmaet.

www.krogharkitektur.dk
Anderledes legetøjskoncept

Anderledes legetøjskoncept

Dynamisk legemåtter jeg selv udviklede og solgte over en årrække. Websitet havde til formål at fortælle om konceptet og hvilke forskellige modeller der fandtes.

Jeg stoppede desværre udviklingen i 2022 pga. tidsprioritering.

www.gohexa.com
Website og grafisk identitet til personlig Coach

Website og grafisk identitet til personlig Coach

Mette var netop startede op som personlig coach og hun havde derfor brug for et simpelt website, som kunne fortælle om hendes kompetencer.

Vi tilknyttede endvidere et blog-modul, hvor hun selv kunne lave nyt indhold til.

www.novite.dk
Website til skandinavisk konsulent-bureau

Website til skandinavisk konsulent-bureau

Human 360 som arbejder med virksomhedsudvikling gennem menneske, fik udviklet et passende website med beskrivelse af deres kompetencer.

De havde samtidig brug for selv at kunne lægge stillingsopslag på websitet, hvilket blev bygget via deres Webflow CMS.

www.human360.dk
Arkitekt portfolio

Arkitekt portfolio

Daniel Møller fra Møller Arkitektur ønskede et præsentabelt website, hvor han samtidig kunne præsentere små video og billeder af alle hans referencer.

Via Webflow byggede jeg et system, hvor han nemt selv kunne vedligeholde disse.... Udviklede samtidig også et nyt logo til ham ;-)

www.moellerarkitektur.dk
Blog og website til Il Gusto Styling

Blog og website til Il Gusto Styling

Web og blog-design til il Gusto Styling opsat i websystemet Webflow. Il Gusto styling tilbyder indretning både hos private og butikker og er opstartet af den tidligere ejer af interiørbutikken Il Gusto, Henriette Børresen.

Hun havde brug for et website som fortalte om hendes kompetencer og arbejdsområder.

Samtidig koblede vi et blog-modul på, hvor hun kan fortælle om alle sine projekter og gode idéer og dele disse på de sociale medier, hvor hun allerede havde en del følgere.

www.ilgusto.dk
Webdesign og grafisk identitet

Webdesign og grafisk identitet

Automade er et rådgivningsfirma indenfor print og kopibranchen. Jeg hjalp dem med både grafiske identitet, logo og website. Websitet er naturligvis responsivt og opbygget i Webflow, som giver dem optimale muligheder for selv at vedligeholde det.

www.automade.dk
Website til bolig projekt

Website til bolig projekt

Design, udvikling og opsætning af bolig-website for 87 ejer og lejeboliger på Bjørnebakken i Frederiksværk. Websitet er opsat i Webflow, som giver kunden mulighed for selv at rette direkte på websitet via et simpelt login.

Websitet er naturligvis fuld responsiv og indeholder endvidere en dynamisk boligoversigt med data omkring de enkelte lejemål som kunden selv kan vedligeholde samt billedgalleri fra området.

www.bjornebakken.dk

Web - meget mere end bare et design

I dag er det at udvikle et godt website så meget mere end blot at lave et pænt webdesign. Det kan derfor også være meget svært at sammenligne priser på udvikling af websites for hvad er inkl.? og hvem varetager de forskellige opgaver?

  • Design- Der bør altid laves et overordnet design som minimum bestående af fonte, farver og menuer, som bør være gennemgående i hele websitet.
  • Illustration og infografik - Kræver websitet nogle forklarende illustrationer bl.a. for at løsne tekstunge sider lidt op? og så fald hvilke og skal de produceres?
  • Fotos - Der er ikke noget bedre end store og lækre fotos på et website. Men sjældent findes disse allerede. Så her skal bruges tid på at finde og behandle disse eller de skal måske ligefrem produceres af en fotograf.
  • Tekst/indhold - Hvem forfatter teksterne til websitet eller findes disse allerede og i så fald bør de sikkert optimeres til brug på web, både i forhold til søgeoptimering, men også i forhold til brugeren - gerne mange små afsnit med fangende overskrifter.
  • Mobilvenlig design - I dag er det ikke nok at et website tager sig godt ud på en computer, der skal samtidig også tages højde for at mange besøgende kommer fra en mobiltlf. Derfor ligger der noget mere arbejde i at designe et website i dag, da det også skal være responsiv (tilpasset mobiltlf.). Så vær sikker på dette er en del af prisen.
  • Intern SEO - Som minimum bør man altid foretage de interne tiltag for at søgeoptimere sit website. Det er f.eks. passende titellinier og metabeskrivelser på alle sider samt H1 og H2 tags på overskrifter og alt-tekster på alle billeder. Endelig er det også en god ide med nogle interne kydslinks mellem de forskellige sider.

Det siger kunderne...

Vi har brugt Kim 3 gange nu i 3 forskellige virksomheder:

www.letslead.dk
www.airbynature.com
www.waiteer.com

Jeg/vi har været super tilfreds med hans professionelle tilgang til arbejdet, han er hurtig til at fange kerneforretningen og omsætte det til noget visuelt.

Det betyder, at den grafiske stil matcher vores forretningskoncept, hvilket jo er det afgørende i den type samarbejde. Samtidig vil jeg rose ham for at være selvkørende, effektiv (rammer den lige i r…. første gang) og så tager han selv initiativ til forbedringer mv.

Jeg vil derfor klart anbefale Kim som samarbejdspartner og stiller mig gerne til rådighed for uddybning af ovenstående.

Ricky L. Thygesen
CEO, e-MBA - Waiteer, Letslead og AIR by NATURE

Brug for et website?

Har du et spændende produkt eller koncept, som du gerne vil have præsenteret online? så send mig gerne en mail og lad mig komme med et uforpligtende bud på en god web-løsning.

Tak for din henvendelse, jeg vender tilbage ASAP
Oops! Noget gik galt med formularen