1000vis af online bannere

GIF-animationer eller små video-animationer

Skab opmærksomhed

Små grafiske animationer kan være en effektiv måde at forbedre brugeroplevelsen på en hjemmeside, app eller præsentation.

Animationer kan fange brugerens opmærksomhed og lede den mod specifikke elementer på siden, såsom call-to-action knapper eller vigtig information.

Vis proces eller funktion

Animationer kan også bruges til at guide brugerne gennem forskellige trin i en proces eller til at give instruktioner om, hvordan en given funktion eller produkt virker.

Den kan endvidere leveres som en lille gif-animation, der kan bruges på samme vis som et billede, dvs. i mails, sociale medier og div. digitale produkter.

Æstetisk appel

Små grafiske animationer kan tilføje en ekstra dimension af æstetik og visuel appel til hjemmesiden, hvilket kan gøre den mere tiltalende for brugerne.

I det hele taget kan små grafiske animationer være et kraftfuldt værktøj til at forbedre brugeroplevelsen, forståelsen, øge engagementet og gøre digitale produkter mere mindeværdig for brugerne.

Logo animationer

Før musen over billedet for at se animation

Animation af logo

Animeret logo til web og mail

Kunde:
Automade

Animation som bygger logoet op med udgangnspunkt i ikonet i midten som to mennersker, der hjælper hinanden. Animationen blev brugt på web og mail.

Animation af logo

Animeret logo til videoer

Kunde:
SMARTLIFT

Smarlift laver smarte lifte til byggebranchen og det var derfor oplagt, at lade deres S opfører sig lidt som en lift i bevægelsen. Animationen bruges i slutningen af deres videoer.

Animation af logo

Animeret logo til App

Kunde:
Localalex

LocalAlex er en app, som skal samle diverse attraktioner og aktiviteter i en by. De bruger derfor den velkendte "marker" i deres logo og animationen forstærker konceptet ved brug af denne.

Div. GIF-animationer

Før musen over billedet for at se animation

Animation af logo

Animeret maskot

Kunde:
Kallesøe

I forbindelse med en større præsentation udviklede jeg denne animeret "limtræs-maskot" som en lille sjov gimmick, der senere blev brugt i forskellige digitale sammenhænge.

Animation af logo

Animeret stempel

Kunde:
Skippers køleteknik

Komplekse produkter, processer og opfindelser kan ofte gøres mere forståelige med en simpel animation. Her en simpel stempel-animation, som en del af en større præsentation.

Animation af logo

Animeret salgshjul

Kunde:
FUSION

FUSION sportstøj slår bl.a. på, at deres tøj bestilles i små ordre løbende i stedet for store bestillinger en gang om året, som ofte ryger på udsalg til sidst.

Det siger kunderne...

Kim har hjulpet os med illustration af flere forskellige grafiske opgaver, og vi har været meget tilfredse med arbejdet hver gang. 

Kim arbejder lynhurtigt og struktureret, og har hver gang lavet tilretninger lige efter vores ønsker.

Han har desuden gerne lavet et par forskellige forslag til os, hvis vi ikke har kunnet definere den grafiske opgave 100% forinden opgavestart, hvilket har gjort det lettere for os at nå det rigtige resultat.

Han holder sig også indenfor de rammer, han udstikker inden opgavens start, så vi kender budgettet næsten 100%

Kia Allentoft Jørgensen
marketingkordinator - Louis Nielsen