Vaskerobot til grisestald

Kunde:
Washpower

Washpower er en dansk virksomhed fra Vestjylland, som har udviklet en vaskerobot til grisestalde, som har til formål at hjælpe de pågældende landmænd. Et forholdsvist simpelt produkt, men som stadig kunne drage stor fordel af en visuel forklaring.

Jeg startede med at lave et par illustrationer af maskinen og forslag til stilen, som hurtigt blev godkendt. Herefter forfattede jeg et oplæg til et storyboard på en kort-film, som kunden kun havde få rettelser til, hvorefter vi gik igang med animationen. Målet var at lave animationsfilmen så simple, at vi kunne undgå speak (og kunden dermed samtidig kunne bruge den på diverse udenlandske markeder uden problemer) Dog lagde vi lidt baggrundsmusik på for at skabe den rette stemning og det lykkedes faktisk rigtig godt og animationsvideoen er let forståelig selv uden speak. Animationsvideoen bliver brugt på website, de sociale medier samt messer.

Efterfølgende blev der også leveret 4 højopløste illustrationer fra filmen, som kunden kunne bruge i diverse markedsføringsmateriale.

Første illustration af maskinen samt stilen på landmand og grise

Anden illustration af maskinen i aktion i stalden

Udtalese fra kunden

”Kim overraskede ved hurtigt at fange mine tanker og idéer med vores produktfilm. Både grafik og storyboard sad lige i skabet fra dag 1. Det er jeg ret imponeret over da Kim og jeg ikke tidligere har arbejdet sammen, og samarbejdet udelukkende er foregået pr. mail og via telefon!

Jeg har givet Kims kontaktinfo videre til kollegaer fra min branche som også har været imponerede over filmens lethed, grafik og udtryk. Jeg vil se frem til at arbejde sammen med Kim fremover. Bedre anbefaling kan jeg ikke give.”

Glenn Pedersen - Medejer Washpower A/S