Messebanner - 37 meter langt
til Cateringmesse Nord

I forbindelse med Cateringmesse Nord blev jeg kontaktet af AB Catering, som skulle bruge et kæmpe messebanner - 37 meter bredt og 6 meter højt som bagbeklædning i hele deres kantineområde.

Temaet skulle være grisens rejse, mens Indhold og stil var helt op til mig – samtidig skulle messebannert være klar indenfor 14 dage. Selvom det var en presset deadline kunne jeg ikke sige nej til så spændende en opgave og havde allerede en klar ide omkring, hvordan banneret skulle illustreres. 

messebanner til Gigantium

Messebanner i afdæmpet blåtoner med en god historie

Messebanneret måtte ikke være for dominerende, så jeg valgte at holde det kun i blåtoner, hvilket faldt i god jord. Samtidig skulle banneret have en historie fra venstre mod højre, hvor man fulgte grisens rejse fra bondegården over slagteriet og endelig levering til restauranten uden det blev alt for dramatisk. 

Fuld vægbanner til messe
Det store baggrundsbanner var med til at skabe god stemning i hallen

Udfordring - stil eller commercielt?

Dette var ikke et helt almindelig messebanner, men snarere en slags udsmykning af et bagvæggen i et specifikt område. Udfordringen var derfor at få implementeret AB-Catering og deres virksomhed undervejs i historien uden det blev for commercielt, men det lykkedes ret godt med diskrete logoer på bl.a. lastbilerne i den gennemgående historie.

illustrativ baggrundsvæg til messe
Barområdet blev lavet midt for messebanneret
Masser og liv og aktivitet i kantineområdet

Det sagde kunden

”Vi har fået tegnet grafikken til et 37 meter langt banner, Kim har været utrolig samarbejdsvillig og han fangede idéen med det samme, så der var meget få korrekturgange. Kim kommer med det man beder om, og så lige det ekstra, som man ønsker når man ikke er uddannet grafikker selv”

 Tommel op

Andreas Sondrup
AB Catering - indkøber
tilbage til oversigten over ILLUSTRATIONER

Brug for hjælp til infografik?

Har du et projekt, produkt eller en proces som du har svært ved at forklare til kunder mfl. ?

Så send mig en forespørgsel og få et uforpligtende oplæg og en pris på hvordan jeg hjælpe dig.

Tak for din henvendelse, jeg vender tilbage ASAP
Oops! Noget gik galt med formularen