Kreativ digital freelancer

Få en kreativ marketingsmand med mange kompetencer
- 1, 2, 3... timer/dage... om ugen/måneden... I bestemmer.

I overvejer måske at ansætte en web/marketings-medarbejder, men har måske alligevel ikke helt nok til en fuldtidsstilling? Det er også muligt I blot har brug for en inhouse digital specialist i en kortere periode i forbindelse med udvikling og implementering af et konkret projekt - f.eks. et website, en kampagne eller en webshop (Se uddybende kompetencer nedenfor).

Jeg kommer gerne til Jer fast et antal timer/dage om ugen eller måneden, men kan også sidde på eget kontor med konkrete opgaver. Timelønnen aftaler vi naturligvis på forhånd og er afhængig af antal timer og bindingsperiode.


Med mere end 18 år som selvstændig i mulitimediefaget har jeg arbejdet med både websites, webshops, bannere, illustrationer, div. grafiske opsætninger, film og animationer for såvel store som små virksomheder.

Som person er jeg nysgerrig af natur, hvilket har givet mig stor indsigt, erfaringer og mange brugbare værktøjer indenfor den digitale verden. Jeg brænder for det kreative og får mange gode idéer, men elsker samtidig at sætte ting i system og optimere produkter/processer gerne gennem forskellige apps eller online systemer. Endelig har jeg også erfaring med at drive egen webshop og alt hvad det medfører.

Mine kompetencer

Illustrationer og infografik

Få opdateret jeres markedsførings- og salgs-materiale som brochurer, web og Powerpoint med grafiske 2D illustrationer, ikoner eller infografik.

Dette kan ofte løfte Jeres præsentations-materiale op på et helt nyt niveau og være med til at skabe større forståelse.

SE MINE ILLUSTRATIONS-OPGAVER HER

Website - CMS- webdesign

Brug mig gerne helt fra start inden der vælges nyt websystem (CMS), så I sikre jer et system, som lever op til Jeres behov og budget. Jeg vil også meget gerne være med i designfasen, både det visuelle men også selve strukturen og database-modellen, som er mindst lige så vigtig. Kan også hjælpe med design og opsætning af målrettet landingpages, som præsenteres korrekt på PC, Ipads og mobiler.

SE EKS. PÅ WEBSITE JEG HAR UDVIKLET

Grafisk design og opsætning

Har I behov for opsætning af grafisk materiale som brochure, flyers, messemateriale samt hjælp til billedbehandling, som lige gør det hele lidt mere lækkert?

Jeg laver efterfølgende også gerne den nødvendige eksport til de rigtige formater samt kontakt til trykkeri eller anden leverandør, hvis I ønsker det.

SE EKS. PÅ DIV. GRAFISK ARBEJDE FOR LOUIS NIELSEN

Animation / explainer video

Har I et produkt,en service eller en proces, som kan være svær at forklare? Så kan jeg helt sikkert hjælpe jer med produktion af små grafiske videoer, hvor lyd, billede og animation giver helheds-oplevelsen. Online video er samtidig i rivende udvikling og også vigtig for Jeres placering i søgemaskinerne. Endelig kan det også bruges til at skabe opmærksomhed på de sociale medier.

SE MINE EXPLAINER VIDEOS

Webshop

Overvejer I at få implementeret en webshop, men usikker på system, design, opbygning integrationer, logistik mm., så hjælper jeg også meget gerne til her. Har været med til at bygge flere webshops og også selv drevet et par stykker i forskellige systemer.

Driver pt. webshoppen Gohexa Playmats med produkter jeg selv har designet og udviklet.

BESØG GOHEXAS WEBSHOP HER

SEO, SoMe, Adwords

Dette er områder, som ofte kræver eksperter hvis det skal være rigtig godt. Jeg har dog et overordnet kendskab til dem alle også med egne erfaringer, og der er faktisk meget man selv kan gøre, når bare man ved hvordan. Jeg kan hjælpe inhouse med planlægning og udførsel, design af annoncer og kontakten til de bedste eksperter, hvor det bliver nødvendigt.

Fordelene ved at bruge mig som ekstern

  • I betaler naturligvis kun for den tid jeg bruger hos jer, så sygdom og ferier er for egen regning.
  • Jeg medbringer selv computer samt diverse nødvendige programmer og tilhørende licenser.
  • I kan til enhver tid opsige samarbejdet med mig i henhold til, hvad vi aftaler inden vi går i gang.
DET HAR ANDRE KUNDER SAGT OM MIG